Food & Agri Tech Conference

Pe 8 noiembrie a avut loc Food & Agri Tech Conference la

Impact Hub București Universitate!

În cadrul conferinței invitații și-au spus părerea vizavi de nevoile din piață și cum au încercat să schimbe perspectiva pentru a veni cu soluții inovatoare care să le fie de ajutor fermierilor, dar și business-urilor din industria alimentară.
Concluzia a venit simplu: este nevoie de tehnologie și de soluții care să ușureze munca în cele două sectoare. Dar cel mai important este nevoie să educăm producătorii și să-i facem conștienți de avantajele unor soluții tehnologice.
Conferința de vineri a avut 2 paneluri care au abordat pe rând oportunitățile din agricultură și industria alimentară.

Invitați

Marcel Ionescu - Fondator AgriCloud

Marcel Ionescu - Fondator AgriCloud

După mai mulți ani în companii multinaționale din România și Europa, Marcel a decis să fie propriul șef, dezvoltând o firmă de consultanță în anul 2006. De atunci a înțeles că să fii antreprenor nu este o muncă ușoară!
În anul 2018 a inițiat proiectul AgriCloud, cu care a fost desemnat câștigător în cadrul Guerrilla Camp. Iar atunci a descoperit și a început să aprecieze în fiecare zi ceea ce face și domeniul în care este implicat.

Bogdan Iordache - Fondator Apiary Book

Bogdan Iordache - Fondator Apiary Book

Bogdan este fondatorul și CEO al Apiary Book, o platformă AgriTech care ajută apicultorii din întreaga lume să ia decizii informate mai bune. În 20 de ani a construit o experiență semnificativă în ciclul de dezvoltare al produselor, oferind o gamă completă de servicii de consultanță, dezvoltare, proiectare și asistență pentru multe proiecte, construind soluții IT robuste și aplicații software de înaltă calitate utilizând cele mai noi tehnologii.

Radu Bălăceanu - Cofondator LifeBox

Radu Bălăceanu - Cofondator LifeBox

Antreprenor român, Managing Director Foodpanda din 2014 și până în prezent și Cofondator LifeBox. Îi place să hrănească oamenii cu energia și entuziasmul său și își dorește să ajute cât mai mulți oameni să își depășească limitele și fricile.

Vasile Topac - Co-fondator Interactions Lab

Vasile Topac - Co-fondator Interactions Lab

Vasile Topac este un antreprenor și consultant tech din Arad. El este co-fondatorul Interactions Lab, startup-ul care a creat AgroGo – o bursă online de cereale. Cu experiență în dezvoltare software, cercetare și domeniul academic, de câțiva ani este focusat pe dezvoltarea serviciului AgroGo, pentru a ajuta la eficientizarea tranzacțiilor agricole din România și sprijinirea sectorului agricol prin oferirea de informații utile jucătorilor din agribusiness.

Elias Debs - Fondator Tummy

Elias Debs - Fondator Tummy

În 2017 Elias a dezvoltat Tummy, o aplicație dedicată reducerii risipei alimentare, al treilea startup de tip platformă pe care o iniția. În cadrul conferinței va discuta despre provocările unui astfel de business, dar și despre noi idei din industria food care pot fi implementate imediat în România.

Agenda

9:00 – 9:30 Înregistrare
9:30 – 10:00 Deschiderea conferinței

Vom cunoaște organizatorii conferinței și vom discuta despre potențialul antreprenorilor români de a dezvolta soluții tech în diverse sectoare.

10:00 – 11:00 Panel food

Stăm de vorbă cu antreprenori care folosesc tehnologia în business-ul lor în domeniul industriei alimentare.

11:00 – 11:30 Pauza cafea
11:30 – 12:30 Panel agri

Invitații sunt antreprenori care au dezvoltat tehnologie pentru a eficientiza și îmbunătății calitatea proceselor în domeniul agriculturii.

12:30 – 12:40 – Prezentare program pre-accelerare (Food & Agri Tech Challenge)
12:40 – 13:30 Pranz și networking

Înscrierile la Food & Agri Tech Conference s-au încheiat.

 

Descarcă prezentarea din cadrul conferinței cu o scurtă descriere a organizatorilor, precum și informații despre Food & Agri Tech Challenge.